Potrebno je:
za fil:
500g šampinjona
2 glavice crnog luka
1 kašika senfa
1 kisela pavlaka
3 jajeta
2 parčeta suvog hleba isečenog na kocke
Testo za pitu napraviti kao po receptu za krompirušu.
Izdinstajte crni luk, dodajte pečurke isečene na listiće. Kada su pečurke gotove dodajte hleb isečen na kockice. Ostavite da se ohladi.
U činiju sipajte jednu pavlaku, dodajte kašiku senfa i umućena jaja. Dobro umutite i dodajte ohlađenoj masi sa pečurkama. Filovati kore. Kore možete premazati pavlakom pre pečenja. Pecite 20 min. na 175 stepeni.
za fil:
500g šampinjona
2 glavice crnog luka
1 kašika senfa
1 kisela pavlaka
3 jajeta
2 parčeta suvog hleba isečenog na kocke
Testo za pitu napraviti kao po receptu za krompirušu.
Izdinstajte crni luk, dodajte pečurke isečene na listiće. Kada su pečurke gotove dodajte hleb isečen na kockice. Ostavite da se ohladi.
U činiju sipajte jednu pavlaku, dodajte kašiku senfa i umućena jaja. Dobro umutite i dodajte ohlađenoj masi sa pečurkama. Filovati kore. Kore možete premazati pavlakom pre pečenja. Pecite 20 min. na 175 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар