Potrebno je
Šnicle (pileće, juneće, svinjske)
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 paradajz
1 crveni crni luk
3 češnja belog luka
2 dl kuvanog paradajza
kora od jednog limuna
sok od pola limuna
1 kašičica korijandera
Šnicle izlupajte, posolite, pobiberite.i stavite u činiju, zalijte maslinovim uljem i sokom od limuna. Ostavite da odstoji sat vremena.
Šnicle ispecite sa obe strane, da porumene. Kada su gotove izvadite ih, u ulje sipajte kašičicu istucanog korijandera, iseckan crni luk, beli luk, dodajte paprike isečene na trake, zatim paradajz, kuvani paradajz. Dinstajte, vratite šnicle, dodajte sok od limuna i izrendajte koru od jednog limuna. Pustite još 15 min. da krčka.
Šnicle (pileće, juneće, svinjske)
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 paradajz
1 crveni crni luk
3 češnja belog luka
2 dl kuvanog paradajza
kora od jednog limuna
sok od pola limuna
1 kašičica korijandera
Šnicle izlupajte, posolite, pobiberite.i stavite u činiju, zalijte maslinovim uljem i sokom od limuna. Ostavite da odstoji sat vremena.
Šnicle ispecite sa obe strane, da porumene. Kada su gotove izvadite ih, u ulje sipajte kašičicu istucanog korijandera, iseckan crni luk, beli luk, dodajte paprike isečene na trake, zatim paradajz, kuvani paradajz. Dinstajte, vratite šnicle, dodajte sok od limuna i izrendajte koru od jednog limuna. Pustite još 15 min. da krčka.
Нема коментара:
Постави коментар