Potrebno je
pasulj
crni luk
šargarepa
krompir
peršun
list peršuna
so, biber, ulje
3 kisela krastavca
Izdinstati crni luk. Skuvani krompir ispasirati, dodati kuvanu šangarepu, peršun. Sve izblendirati, dodati pola veze lista peršuna, izdinstani crni luk. Dodati skuvani pasulj i sve usitniti štapnim mikserom. Posoliti i pobiberiti po ukusu, dodati kisele krastavce i njih izmiksati.
Jelo je posno, tako da je dobro za vreme posta konzumirati ga.
pasulj
crni luk
šargarepa
krompir
peršun
list peršuna
so, biber, ulje
3 kisela krastavca
Izdinstati crni luk. Skuvani krompir ispasirati, dodati kuvanu šangarepu, peršun. Sve izblendirati, dodati pola veze lista peršuna, izdinstani crni luk. Dodati skuvani pasulj i sve usitniti štapnim mikserom. Posoliti i pobiberiti po ukusu, dodati kisele krastavce i njih izmiksati.
Jelo je posno, tako da je dobro za vreme posta konzumirati ga.
koja količina sastojaka? Hvala :)
ОдговориИзбришиSve zavisi od ličnog ukusa. Ali evo ja ću Vam reći koliko sam čega otprilike stavila. 1 crni luk, 2 krompira, 1 čaša, od kiselog mleka, pasulja, 2 šargarepe.
ОдговориИзбриши