Potrebno je:
Budžet: 200 RSD ( 2€ )
Pripremanje: 40 minuta
1 veći koren celera
3 šargarepe
1 glavica crnog luka
4 struka celera
1,5 l pileće supe
2 kašike ulja od grožđanih koštica
so, biber
muskatni orah
Luk sitno iseckati i propržiti na ulju. Dodajte očišćen i narendan celer, izmešajte, dodajte i narendane šargarepe, i sitno iseckane strukove celera. Uz stano mešanje i dolivanje supe dinstajte dok povrće ne omekša. Posolite, pobiberite, dodajte malo muskatnog oraha i dodajte ostatak supe i kuvajte još 15 min.
Gotovu supu pospite sitno iseckanim celerovim listom.
Budžet: 200 RSD ( 2€ )
Pripremanje: 40 minuta
1 veći koren celera
3 šargarepe
1 glavica crnog luka
4 struka celera
1,5 l pileće supe
2 kašike ulja od grožđanih koštica
so, biber
muskatni orah
Luk sitno iseckati i propržiti na ulju. Dodajte očišćen i narendan celer, izmešajte, dodajte i narendane šargarepe, i sitno iseckane strukove celera. Uz stano mešanje i dolivanje supe dinstajte dok povrće ne omekša. Posolite, pobiberite, dodajte malo muskatnog oraha i dodajte ostatak supe i kuvajte još 15 min.
Gotovu supu pospite sitno iseckanim celerovim listom.
Нема коментара:
Постави коментар