Potrebno je:
4 teleće šnicle
1 čaša belog vina
1 kašičica naseckanog ruzmarina
brašno, beli biber, so
U čašu sa vinom stavite ruzmarin da odstoji.
Šnicle stavite u veću kesu za zamrzivač(kad ih lupate da vam kuhinja ostane čista,), izlupajte ih, posolite, pobiberite. Uvaljajte šnicle u brašno i propržite ih sa obe strane. Sipajte pripremljeno vino sa ruzmarinom. Dinstajte 15-20 min.
Kao prilog možete poslužiti nudle od hleba i grašak (ovako sam ja to uradila)
Cena oko 400 din
vreme pripreme 40 min.
4 teleće šnicle
1 čaša belog vina
1 kašičica naseckanog ruzmarina
brašno, beli biber, so
U čašu sa vinom stavite ruzmarin da odstoji.
Šnicle stavite u veću kesu za zamrzivač(kad ih lupate da vam kuhinja ostane čista,), izlupajte ih, posolite, pobiberite. Uvaljajte šnicle u brašno i propržite ih sa obe strane. Sipajte pripremljeno vino sa ruzmarinom. Dinstajte 15-20 min.
Kao prilog možete poslužiti nudle od hleba i grašak (ovako sam ja to uradila)
Cena oko 400 din
vreme pripreme 40 min.
Нема коментара:
Постави коментар