Potrebno je:
0,5 kg sirovih rebara
0,5 kg krompira
za sos:
4 kašike žutog šećera
4 kašike soja sosa
4 kašike vorčester sosa
4 kašike kečapa
2 kašike čili sosa
Navedene sastojke dobro izmešajte. Meso premažite sosom, najbolje rukama sve to utrljati. Stavite u činiju, pokrijte folijom i stavite u frižider, najbolje da odstoji preko noći.
Meso stavite u tepsiju, pokrijte folijom i tako pecite 20 min. Skinite foliju, dodajte krompire, glavicu crnog luka isečenog na 4 dela, pecite dok krompir ne bude gotov. Sve prelijte sosom koji vam je ostao u činiji.
0,5 kg sirovih rebara
0,5 kg krompira
za sos:
4 kašike žutog šećera
4 kašike soja sosa
4 kašike vorčester sosa
4 kašike kečapa
2 kašike čili sosa
Navedene sastojke dobro izmešajte. Meso premažite sosom, najbolje rukama sve to utrljati. Stavite u činiju, pokrijte folijom i stavite u frižider, najbolje da odstoji preko noći.
Meso stavite u tepsiju, pokrijte folijom i tako pecite 20 min. Skinite foliju, dodajte krompire, glavicu crnog luka isečenog na 4 dela, pecite dok krompir ne bude gotov. Sve prelijte sosom koji vam je ostao u činiji.
Нема коментара:
Постави коментар