Potrebno je
pasulj
crni luk
šargarepa
krompir
peršun
list peršuna
so, biber, ulje
3 kisela krastavca
Izdinstati crni luk. Skuvani krompir ispasirati, dodati kuvanu šangarepu, peršun. Sve izblendirati, dodati pola veze lista peršuna, izdinstani crni luk. Dodati skuvani pasulj i sve usitniti štapnim mikserom. Posoliti i pobiberiti po ukusu, dodati kisele krastavce i njih izmiksati.
Jelo je posno, tako da je dobro za vreme posta konzumirati ga.
pasulj
crni luk
šargarepa
krompir
peršun
list peršuna
so, biber, ulje
3 kisela krastavca
Izdinstati crni luk. Skuvani krompir ispasirati, dodati kuvanu šangarepu, peršun. Sve izblendirati, dodati pola veze lista peršuna, izdinstani crni luk. Dodati skuvani pasulj i sve usitniti štapnim mikserom. Posoliti i pobiberiti po ukusu, dodati kisele krastavce i njih izmiksati.
Jelo je posno, tako da je dobro za vreme posta konzumirati ga.